Derksen Loopbaancoaching

Neem direct contact op

Even kennismaken

Ik, Anneke Derksen, ben geboren in 1958. Na 25 jaar in de gezondheidszorg te hebben gewerkt, heb ik in 2006 mijn praktijk Derksen Loopbaancoaching geopend.

De basis van een gezonde loopbaan is als eerste de juiste profielkeuze en vervolgens de juiste studiekeuze. Ik heb mij hierin gespecialiseerd en zo is de Studiekeuze Compagnon (studiekeuze.co) ontstaan. Stevig verankerd in mijn praktijk als loopbaancoach.

Ik ben coach of eigenlijk ontwikkelaar. In het kort is mijn werkwijze ‘oplossingsgericht met diepgang’. Laag voor laag ga ik met jou op zoek naar de kern van je verlangens. Net als bij het afwikkelen van een rol verband, zoals in mijn vroegere werk in de zorg. Al afwikkelend zal je verbaasd zijn over wat jij eigenlijk al over jezelf weet. En met jouw uiteindelijke keuze, in welke vorm dan ook, kan jij in eigen-wijs-heid je weg op je studie-, levens en loopbaanpad vervolgen.

In het door mij geschreven boek ‘Tussen de schuifdeuren van de Eerste Hulp’ (oktober 2011), beschrijf ik o.a. de rol van de latexallergie in de wezenlijke verandering van mijn werk als anesthesiemedewerkster naar loopbaancoach.

Mijn (ervaringsdeskundige)kennis over latexallergie deel ik op www.latexallergienederland.nl
Ik geef als gastdocent lessen over latexallergie aan studenten en ik ben tevens de ‘vraagbaak’ voor een ieder die meer over deze allergie wil weten.

Ik heb een praktijk in Weesp waar ik mijn cliënten de rust en de ruimte kan bieden die ik zo belangrijk vind in deze fase van hun leven.