Derksen Loopbaancoaching

Neem direct contact op

Ontwikkeltraject

Vanaf begin augustus 2020 kunnen werkenden en werkzoekenden kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Het definitief maken van de regeling, de ondertekening door de minister en de uitvoeringstoets vergt nog enige tijd.
Wil je op de hoogte worden gehouden van deze regeling, stuur mij dan een mail via het contact formulier.

Wat is het verschil tussen een  Ontwikkeltraject en een Loopbaantraject?

“Een Ontwikkeltraject is preventief en dient bewustzijn te creëren, zodat de  werkende zich meer bewust wordt van het toekomstperspectief van het huidige werk en meer regie kan gaan nemen over de toekomst van de eigen loopbaan. Een loopbaantraject wordt ingezet om actief vervolgstappen te gaan zetten in de loopbaan. Een loopbaantraject kan een vervolg zijn op een Ontwikkeltraject, maar maakt er geen deel van uit”

Werk hebben dat bij je past en waar je het naar je zin hebt is belangrijk. Door jezelf te ontwikkelen, zorg je ervoor dat je ook in de toekomst nog met plezier naar je werk gaat. Maar hoe blijf je jezelf ontwikkelen? En wie kan je daar eigenlijk bij helpen?

Een loopbaancoach kan je helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling. Door jouw kwaliteiten en behoeften te bespreken,  krijg jij een beter beeld van wat nodig is om meer gebruik te maken van je talenten én voor een werkleven vol energie.
Het Ontwikkeltraject laat zien waar jij je kunt ontwikkelen en hoe jij je werk leuk kunt houden. Nu én in de toekomst.

Wat komt er aan de orde?

Duur traject:
4 gesprekken van minimaal 1 uur verdeeld over ongeveer 7 weken.
NB : Dit traject is een vervanging van het Ontwikkeladvies traject voor 45 plussers. Dit traject werd in 2019 gesubsidieerd aangeboden door het Ministerie van Sociale zaken en werkgelegenheid.

Belangstelling? Neem voor meer informatie contact op via info@derksenloopbaancoaching.nl of telefonisch 06-42797329