Derksen Loopbaancoaching

Neem direct contact op

Gratis Ontwikkeladvies in 2019

  • Ben je 45 jaar of ouder?
  • Ben je niet ziek gemeld?
  • Heb je niet te maken met een reorganisatie?
  • Werk je minimaal 12 uur per week?

Dan kom je in aanmerking voor het gratis ontwikkeladvies traject ( jouw Loopbaancoach naar keuze regelt zelf de subsidie)

Wat is het verschil tussen een  Ontwikkeladviestraject en een Loopbaantraject?

“Een Ontwikkeladviestraject is preventief en dient bewustzijn te creëren, zodat de ouder wordende werkende zich meer bewust wordt van het toekomstperspectief van het huidige werk en meer regie kan gaan nemen over de toekomst van de eigen loopbaan. Een loopbaantraject wordt ingezet om actief vervolgstappen te gaan zetten in de loopbaan. Een loopbaantraject kan een vervolg zijn op een Ontwikkeladviestraject, maar maakt er geen deel van uit”

Meer lezen? Zie onderstaande website van Ministerie van Sociale zaken en werkgelegenheid.

https://www.hoewerktnederland.nl/persoonlijk-ontwikkeladvies

Werk hebben dat bij je past en waar je het naar je zin hebt is belangrijk. Door jezelf te ontwikkelen, zorg je ervoor dat je ook in de toekomst nog met plezier naar je werk gaat. Maar hoe blijf je jezelf ontwikkelen? En wie kan je daar eigenlijk bij helpen?

Een loopbaanadviseur kan je helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling. Door jouw kwaliteiten en behoeften te bespreken, maakt de loopbaanbaanadviseur een op maat gemaakt ontwikkeladvies. Daardoor krijg jij een beter beeld van wat nodig is om meer gebruik te maken van je talenten én voor een werkleven vol energie.

Het Ontwikkeladvies is bedoeld voor werkende 45-plussers Zij kunnen kosteloos gebruik maken van de hulp van een loopbaanadviseur. Tijdens een aantal gesprekken vraagt de adviseur naar jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften en zorgen. Alles wat er wordt gezegd in deze gesprekken blijft tussen jou en de loopbaanadviseur en wordt met niemand anders gedeeld. Jouw groei, toekomstplannen én privacy staan namelijk centraal. Zie het als een beloning voor jezelf, waarvan jij bepaalt met wie je het deelt. Het Ontwikkeladvies laat zien waar jij je kunt ontwikkelen en hoe jij je werk leuk kunt houden. Nu én in de toekomst.

Belangstelling? Neem voor meer informatie contact op via info@derksenloopbaancoaching.nl of telefonisch 06-42797329